Publicat de: aliantastudentilor | decembrie 9, 2013

Ghidul dedicat autoguvernanțelor studențești.

ImageImageImage

Astăzi (9 Decembrie), la orele 15:oo în incinta Ministerului Tineretului și Sportului Republicii Moldova – Alianța Studenților din Moldova a prezentat conceptul Ghidului destinat autoguvernanțelor studențești. La sesiunea de consultare au participat lideri studențești din autoguvernanțe active și reprezentanți de la Ministerul Educației al Republcii Moldova (în persoana Dnei. Usaci Doina).

Ideea, Inițiativa și Conceptul Ghidului pornește de la nenumăratele provocări cu care se confruntă liderii acestor structuri în acitivitatea sa zilnică. Ghidul va conține atît practici de bună-guvernare cît și aspecte de management pentru membrii autoguvernanțelor.
Actualmente conceptul urmează a fi deifinitivat conform solicitărilor și sugestiilor făcute astăzi în cadrul ședinței de lucru, după  (în următoarele două săptămâini) va fi transmis Instituțiilor de Învățământ Superior din Țară spre consultare.

Dorim să exprimăm mulțumiri Ministerului Tineretului și Sportului pentru suportul oferit, Tinerilor care s-au implicat activ și au venit cu recomandări și Ministerului Educației pentru interesul manifestat.

Articolul pe site-ul Ministerului Tineretului și Sportului Republicii Moldova


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: