Misiunea, Viziunea si Angajamentele ASM

Misiune:

ASM’s mission is to represent, defend and strengthen students’ educational, democratic and political and social rights. ASM will work for sustainable, accessible and high quality higher education in Moldova.

Viziune:

Egalității de șanse educaționale și sociale într-o țară transparentă și democratică, în care studenții vor modela un viitor durabil.

Valori:

„ASM” este diversă, democrată și receptivă.
Noi reprezentăm toți studenții din Moldova, înțelegând diversiteatea studenților. ASM este amicală și tinde către solidaritate în interiorul mișcărilor studențești.
Noi suntem independenți. ASM facilitatează responsabilitatea membrilor aleși, activează cu respect către toți membrii și opiniile lor diferite și activează transparent.
Suntem neconvenționali și deschiși pentru idei noi. Noi, în calitate de experți ai învățământului superior venim cu idei curajoase și inteligente printr-o atitudine proaspătă și spontană, dar profesională.

DESPRE NOI

Alianța Studenților din Moldova (ASM) constituie o organizație ce reprezintă interesele studenților din Moldova. ASM este deschisă pentru toți studenții indiferent de convingerile politice, religiose, etnice sau cele de ordin cultural, orientării sexuale sau statului social. Membrii noștri reprezintă interesele studenților și operează conform principiilor democratice.

SCOPUL „ASM”

Scopul ASM este de a reprezenta și promova interesele de ordin educațional, social, economic și cultural ale studenților atît la nivel Național cît și Internațional către toate structurile relevante. ASM reprezintă peste 100.000 de studenți din Moldova.

Lucrând împreună:

ASM lucrează pentru a uni, stoca, antrena și informa reprezentanțele locale ale studenților despre dezvoltările politicilor în domeniul învățământului superior șa nivel Național. Reeșind din faptul că deciziile ce vizează învățământul superior sunt din ce în ce mai des luate la nivel Național, rolul ASM în calitate de platformă cu acoperire Națională deasemenea crește. Activitățile ASM sunt direcționate către suportul membrilor săi, organizînd seminare, traininguri, campanii și conferințe relevante pentru studenți, efectuarea studiilor Naționale, parteneriatelor, proiectelor, asigurarea serviciilor informaționale și consultative producând o varietate de publicații, atît pentru studenți, cît și pentru factorii de decizie in politicile educaționale și cele de tineret și profesionali ai învățământului superior.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: